• voor 17:00 besteld is dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren
  • gratis verzending v.a €20,-

Fen, Health Excellent

7
Fen, Health Excellent is de trots van Fen-company, de activity trackers in deze categorie zijn complete health trackers. Deze health trackers zijn perfect als u bijvoorbeeld grip wil krijgen op uw slaappatroon en of hartslag gedurende de dag. De activ
Lees meer
Sorteer op:

Fen, Health Excellent is de trots van Fen-company, de activity trackers in deze categorie zijn de activity trackers complete health trackers. Deze health trackers zijn perfect als u bijvoorbeeld grip wil krijgen op uw slaappatroon en of hartslag gedurende de dag.

De activity trackers beschikken allen over een strak design gemaakt van een kwalitatief hoog materiaal. Ze zijn te gebruiken bij diverse sporten (bijvoorbeeld: hardlopen, wandelen, tennis, fietsen en nog veel meer) en zijn allen voorzien van een kleurrijke interface die je naar eigen inzicht kan aanpassen.

Het toevoegen van al deze extra functies in de activity tracker zou wellicht doen voorkomen dat de bedienbaarheid moeilijker en minder overzichtelijk word. Het tegendeel is hierin waar, de activity trackers in deze Categorie worden door onze klanten als meest gebruiksvriendelijk gekozen!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »