Menu
0
Voor 20:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €40,-
Retourneren binnen 30 dagen
02Aug2022
Nieuw in het assortiment

Nieuw in het assortiment

Door: Fen-companyReacties: 0

Grip that bar XXL

Geregeld kregen wij de vraag of wij grips hebben in de maat XXL. Het wachten is voorbij, want wij hebben ze binnen! Fen heeft de beste CrossFit grips ontwikkeld om elke workout te kunnen domineren zonder dat jouw handen hieronder lijden. De grips zijn van lichtgewicht leder met een carbon coating die perfect om de vorm van de bar heen vouwt. 

Wij hebben gekozen voor een carbon coating op de grips, zodat er minimaal vocht opgenomen wordt tijdens de workout. Dit voorkomt dat de grips nat worden en mogelijk een nare geur met zich mee gaan dragen. Daarnaast zorgt de carbon coating voor een supersterke grip en zijn deze grips goed te combineren met magnesium.

 

Maak pull-ups gemakkelijker

Pull-ups zijn niet weg te denken uit een WOD. Wil je dus voor maximale reps gaan, zorg dan voor extra grip. De grips van Fen bieden jou een handgreep met drie vingergaten die zelfs zonder magnesium zorgen voor een constante grip om wegglijden te voorkomen en je handpalmen te beschermen tijdens pull-ups, muscle-ups en andere bewegingen die verscheuringen en verwondingen kunnen veroorzaken. 

 

Kies de juiste maat

Om optimaal te genieten van de voordelen van CrossFit grips is het belangrijk om de juiste maat te kiezen. Zo voorkom je dat ze tijdens de WOD te strak of los zitten. Het kiezen van de juiste maat doe je aan de hand van de afmeting van je handpalm. Meet de lengte van je hand tussen het begin van je middelvinger en het begin van je pols. 

Als je optimaal wilt profiteren van de voordelen van CrossFit grips en handschoenen is het belangrijk om de juiste maat te kiezen. Anders gaan ze tijdens je trainingen meer in de weg zitten dan dat het je helpt.

Om de juiste maat te bepalen voor een optimale grip meet je de lengte van je hand tussen het begin van je middelvinger en het begin van je pols.

10,5 cm = S
11 cm = M
11,5 cm = L
12 cm= XL
12,5 cm = XXL

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €40,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.