• voor 17:00 besteld is dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren
  • gratis verzending v.a €20,-

Voedingssupplementen

8
Voedingssupplementen zijn voor iedereen die zich bezighoudt met een goede gezondheid en/of een beter en sterker fysiek.
Lees meer
Sorteer op:

Voedingssupplementen zijn voor iedereen die zich bezighoudt met een goede gezondheid en/of een beter en sterker fysiek. Wanneer je dit wil bereiken is het belangrijk dat je een goed en gezond voedingspatroon hebt, een stevig trainingsschema hebt maar ook voldoende rust neemt. Een voedingssupplement is een belangrijke toevoeging voor een goed voedingspatroon. Hierdoor verbeteren je mentale en fysieke prestaties en ook wanneer je rust genees je sneller. De producten van Fen kunnen je hierbij helpen.

Lees bij elk supplement wat het voor jou kan doen

- Magnesium

- Vitamine D3

- Multivitamine

Omega 3

voedingssupplementen

Magnesium

Een belangrijk en populair voedingssupplement is magnesium. Dit mineraal heeft namelijk een positieve invloed op het functioneren van jouw hart. De onderstaande klachten kunnen dan ook wijzen op een tekort. Het is in deze situaties dan ook aan te raden om magnesium als supplement in te nemen.

  • Spierkramp;
  • Hoge bloeddruk;
  • Onregelmatige hartslag;
  • Ooglidtrillingen;
  • Verwardheid;

Wij raden sporters aan om dagelijks 300 tot 400 milligram van dit voedingssupplement in te nemen. De hoeveelheid kan verlaagd worden op basis van de voedselinname van die dag. De supplementen van Fen bevatten 100 milligram per capsule.

Vitamine D3

Vitamine D3 draagt bij aan sterkere botten en tanden. Daarnaast bevordert het ook de opname van onmisbare mineralen, zoals: calcium en fosfor. Hoewel het lichaam al veel van de benodigde Vitamine D3 uit zonlicht haalt, wordt dit voedingssupplement steeds vaker door huisartsen aan patiënten voorgeschreven. We komen namelijk minder vaak buiten. Dit heeft spierkrampen, botontkalking en een verminderde weerstand tot gevolg. Als toevoeging op het voedingspatroon is het voedingssupplement Vitamine D3 dan gewenst.

Multivitamine

Een ander voedingssupplement dat de weerstand van jouw lichaam verhoogt, is de bekende multivitamine. Deze tabletten bevatten verschillende vitamines die de dagelijkse tekorten aanvullen. Daardoor ben je minder vatbaar voor verkoudheden en de griep. Per dag raden wij 1 tot 2 tabletten van dit supplement aan.

Omega 3

Tot slot is er nog de Omega 3. Een tekort aan dit vetzuur zorgt voor een verhoogd risico op hart- vaatziekten. Dit uit zich onder andere in een te hoge bloeddruk en te hoog cholesterolgehalte. Daarnaast heeft inname van dit voedingssupplement een positieve invloed op de kwaliteit van de borstvoeding. Omdat het lichaam zelf geen Omega 3 aanmaakt, raden wij je aan om per dag 1 tot 3 capsules van dit voedingssupplement in te nemen.

Een gezonde levensstijl met Fen

Een gezond en fit levenspatroon: dat vinden wij bij Fen erg belangrijk. De voedingssupplementen die wij verkopen, dragen daar dan ook aan bij. Omdat het volhouden van een gezonde levensstijl soms al moeilijk genoeg is, maken wij jou het bestelproces graag zo makkelijk mogelijk. Zo is verzending bij een besteding vanaf € 20 geheel gratis. En plaats je jouw bestelling voor 17:00? Dan worden de voedingssupplementen dezelfde dag nog verzonden. Toch een verkeerde toevoeging gekozen? Retourneren is bij ons gratis.

Direct online voedingssupplementen kopen?

Voedingssupplementen dragen bij aan een gezonder voedingspatroon - zeker wanneer het om fanatieke sporters gaat. Gelukkig staat Fen voor iedereen klaar. Bestel jouw voorraad supplementen daarom vandaag nog! Heb je een vraag? Onze klantenservice is overdag bereikbaar van 9:00 tot 17:00. Bel hiervoor naar +31 85 782 1763 of stuur een WhatsApp naar +31 6 85 04 00 96. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken. Welke voedingssupplementen staan straks bij jou op de plank?

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »