• voor 17:00 besteld is dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren
  • gratis verzending v.a €20,-

Vitamine D3

2
Vitamine D is een belangrijk voedingssupplement en wordt het meeste voorgeschreven door huisartsen als toevoeging op het voedingspatroon. Vitamine D3 zorgt voor sterke botten en tanden, maar bevorderd ook de opname van mineralen als calcium en fosfor in h
Lees meer
Sorteer op:

Vitamine D is een belangrijk voedingssupplement en wordt het meeste voorgeschreven door huisartsen als toevoeging op het voedingspatroon. Vitamine D3 zorgt voor sterke botten en tanden, maar bevorderd ook de opname van mineralen als calcium en fosfor in het lichaam.

De belangrijkste bron van vitamine D is voor iedereen gratis, dit is namelijk; zonlicht. Echter, tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die veel dagen binnen doorbrengen, waardoor een vitamine D tekort kan ontstaan. Een tekort aan Vitamine D kan leiden tot spierkramen en botontkalking maar kan ook de weerstand sterk verslechteren.

Neem ter aanvulling van je voedingspatroon hierom dagelijks altijd een Vitamine D3 supplement. Dagelijks wordt geadviseerd tussen de 25 en de 100 mcg aan vitamine D binnen te krijgen. De Vitamine D3 van Fen bevat 25 mcg per tablet.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »