• voor 17:00 besteld is dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren
  • gratis verzending v.a €20,-
Fen GPS Smart Watch – Hartslagmeter -Slaaptracker – Vermoeidheidmeter - Waterbestendig – Hardlopen – Kleurenscherm
GPS Smart Watch – Hartslagmeter -Slaaptracker – Vermoeidheidmeter - Waterbestendig – Hardlopen – Kleurenscherm €99,99

Fen GPS Smart Watch – Hartslagmeter -Slaaptracker – Vermoeidheidmeter - Waterbestendig – Hardlopen – Kleurenscherm

€99,99
Op voorraad
EAN: 8719689737634
  • 1 jaar fabrieksgarantie
  • Gratis retourneren
  • Gratis verzending v.a €20,-
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • 1
  • Klantenservice from 09:00 to 17:00
Informatie

Met de Fen GPS Smart watch met hartslagmeter en vermoeidheidsmeter meet je jouw dagelijkse activiteiten en trainingen. Middels onze handige app, kan je jouw resultaten gemakkelijk analyseren en nieuwe doelen stellen voor jezelf. Door de ingebouwde hartslagmeter kan je jouw calorieverbranding beter onder controle krijgen. Zo heb je continue een duidelijk beeld van je prestaties. Het GPS smart watch horloge van fen kent meerdere trainingsvormen: hardlopen, fietsen, snel wandelen, klimmen, basketbal, badminton, tafel tennis, voetval, volleybal, sit-ups, touwtje springen, yoga, dansen, aerobics, schaatsen, zwemmen en tennis.
Fen Activity tracker - Hartslagmeter - Bloeddrukmeter - Slaaptracker - Kleurenscherm - zwart

Volg je activiteiten

Fen GPS Smart watch meet jouw dagelijkse activiteiten de hele dag door en slaat deze op in de Zeroner Health pro app, zodat je deze altijd later nog kan bekijken. De smart watch meet jouw hartslag, jouw aantal stappen, afstand, het aantal verbrande calorieën en jouw vermoeidheid.

GPS

GPS is de afkorting van Global Positioning System en is een wereldwijd gebruikt systeem voor de plaatsbepaling en navigatie op aarde, met behulp van signalen van minstens 24 satellieten die tweemaal per dag om de aarde draaien. Het systeem is ooit ontworpen door het Amerikaanse leger. Tegenwoordig wordt het systeem ook gebruikt voor commerciële doeleinden. Door integratie van een GPS systeem op een Smart watch zorg je ervoor dat je plaats, aantal stappen nóg nauwkeuriger worden gemeten dan met een activity tracker.

Slaaptracker

De Fen GPS Smart Watch kan ook de kwaliteit van jouw slaapritme meten, Zodra je gaat slapen zet je de slaap tracker aan en de kwaliteit van je slaap wordt dan automatisch gemeten. Wanneer je een dag minder hebt geslapen kan je dit nakijken in de app en zo de volgende dag een langere nacht plannen om optimaal fit te blijven en optimaal te blijven presteren.

Smartphonemeldingen

Wanneer je de Fen GPS Smart watch met jouw smartphone verbind geeft het ook jouw notificaties weer. Zo blijf je altijd op de hoogte wat er in je omgeving gebeurd, ook tijdens jouw workout! Je kan meldingen krijgen van oproepen maar ook krijg je smsjes/appjes en andere notificaties binnen op jouw Fen activity tracker.

Vermoeidheid

De Fen GPS Smart Watch meet ook de vermoeidheid van door een meting van 1 minuut. Zorg ervoor dat je dit meermaals doet over de dag zodat je een inzicht kan krijgen in jouw vermoeidheid over de gehele dag. Wanneer je een dag minder hebt geslapen heeft dit waarschijnlijk gevolgen voor je vermoeidheid en dit kan je dan zien aan de afgegeven waardes. Hoe hoger de waarde, hoe beter je fysieke toestand is.

De app

De app kan gedownload worden in de google playstore voor jouw android device óf in de app store voor uw iOS device, zoek hiervoor op Zeroner Health pro app. De app heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface en wordt door je smartphone automatisch vertaald naar de taal waar je telefoon op is ingesteld. De app kan dus volledig in het Nederlands functioneren.

Kenmerken
- Dynamische hartslagmeter
- Waterbestendig
- Hoge resolutie display
- GPS
- vermoeidheidsmeter
- Stappenteller
- Afstandmeting
- Caloriemeter
- Snelle oplaadtijd (120 minuten)
- Vermoeidheidsmeter
- Telefoon notificaties
- 5-7 dagen accu

Reviews
10 / 10
(1)
10 / 10
TB 18 December 2019

Ik heb vaak dat mijn oude activity tracker stappen telt die ik eigenlijk niet zet, als ik mijn arm bewoog. Met deze GPS Smart Watch van Fen heb ik hier geen last meer van en heb ik goede informatie. Daarnaast heeft het een fraai design meegekregen en doet het zeker niet onder voor de Fitbit versa 2 die toch wel 2x duurder is. Verder vind ik het vervelend om met sporten het scherm te moeten aanraken (touchscreen) dit is opgelost door de knopjes aan de zijkant. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop. Via de app heb ik gezien dat je ook een smart scale en oordopjes kan koppelen, hopelijk gaat Fen die snel verkopen, want dan maak je de beleving wel compleet!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »