Menu
0
Voor 20:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €40,-
Retourneren binnen 30 dagen
09Feb2023
De CrossFit Open 2023

De CrossFit Open 2023

Door: IvoryReacties: 0

CrossFit, een van de populairste en intensiefste vormen van fitness. Met is een mix van gewichtheffen, gymnastiek en uithoudingsvermogen oefeningen, is het een uitdagende maar lonende training die individuen en teams helpt kracht, behendigheid en algemene fitheid op te bouwen.

Een van de meest opwindende en meest verwachte evenementen op de CrossFit kalender is de CrossFit Open. Dit is een jaarlijkse wedstrijd die drie weken duurt, waar atleten over de hele wereld het tegen elkaar opnemen in verschillende workouts om te bepalen wie de fitste is.

De CrossFit Open is een geweldige kans voor atleten van elk niveau om hun grenzen te testen en te zien hoe ze het opnemen tegen andere uit de hele wereld. De wedstrijd staat open voor iedereen die wil deelnemen, ongeacht het fitnessniveau. Deelnemers kunnen meedoen in een lokale CrossFit box of hun scores online indienen.

Gedurende vijf weken worden drie workouts bekendgemaakt waarbij de deelnemers vijf dagen de tijd hebben om de workout te voltooien en de score in te dienen. De workouts bestaan meestal uit een mix van bewegingen, zoals pull-ups, burpees, box jumps en zware lifts zoals squats en deadlifts. Wij zullen je op de hoogte houden van de workouts via ons Instagram account, dus volg ons voor het laatste nieuws.

De workouts worden aangekondigd op:

  • 23.1 - bekendmaking: 16 feb, score deadline: 21 feb
  • 23.2 - bekendmaking: 23 feb, score deadline: 28 feb
  • 23.3 - bekendmaking: 2 maart, score deadline: 7 maart

De workouts zijn ontworpen om atleten van alle niveaus uit te dagen, van beginners tot topatleten. Zelfs als je niet meedoet om de toppositie, is de CrossFit Open een geweldige manier om jezelf en vrienden te pushen.

Een van de beste dingen aan de CrossFit Open is het gevoel van de community dat het creëert. CrossFit atleten van over de hele wereld komen samen om elkaar te steunen en aan te moedigen, of ze nu meedoen in dezelfde box of aan de andere kant van de wereld. Het is een geweldige manier om in contact te komen met andere atleten en te delen in de spanning en uitdaging van de competitie.

Aan het einde van de vijf weken gaan de beste atleten in elke regio door naar de CrossFit Games, waar ze het opnemen tegen de besten van de besten voor de titel van Fittest on Earth.

Kortom, de CrossFit Open is een spannende en uitdagende wedstrijd die CrossFit atleten van over de hele wereld samenbrengt om hun grenzen te testen en te zien hoe ze het opnemen tegen de concurrentie. Of je nu een beginner bent of een elite atleet, de CrossFit Open is een geweldige manier om jezelf te pushen en te zien hoe ver je bent gekomen in je fitness reis. Dus, waarom schrijf je je niet in voor de volgende CrossFit Open en kijk hoe jij je meet?

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €40,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.