Menu
0
Voor 20:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €40,-
Retourneren binnen 30 dagen
23Aug2022
De voordelen van CrossFit grips

De voordelen van CrossFit grips

CrossFit is het snelst groeiende fitnessprogramma ter wereld. Het is een mix van aerobe en anaerobe oefeningen die worden gedaan om je algehele kracht en uithoudingsvermogen te vergroten. CrossFit wordt uitgevoerd met een hoge intensiteit, dus het kan voorkomen dat je gewond raakt zonder de juiste uitrusting zoals CrossFit grips.

De voordelen van het gebruik van een paar van CrossFit grips zullen je helpen concentreren op je training in plaats van je zorgen te maken over je handen die van staven of ringen glijden bij het uitvoeren van bewegingen zoals pull-ups, muscle-ups en andere oefeningen die gripkracht vereisen. We zullen de voordelen van het gebruik van deze speciaal ontworpen handgrepen hieronder bekijken.

 

Wanneer je CrossFit grips gebruikt, kun je je concentreren op de techniek van je workout!

In plaats van je zorgen te maken over je grip, houd je de bar steviger vast en kun je je concentreren op de spierbeweging. Ja zal de vooruitgang van je pull-ups in een mum van tijd kunnen zien!

Vermindert eelt en scheurtjes

CrossFit grips zijn ontworpen met een speciale textuur die de hoeveelheid wrijving tussen jouw handen en de bar vermindert, waardoor eelt en scheuren verminderen. CrossFit grips zijn ook ontworpen om de druk op jouw handen te verminderen, zodat jouw handpalmen geen pijn doen tijdens de training.

Open uw handen om een sterkere greep te ontwikkelen

Een van de beste manieren om meer greepkracht te krijgen is door je handen open te zetten. Als je iets doet zoals pull-ups en je wilt onderarmkracht ontwikkelen, gebruik dan een harde greep. Als je iets doet als toes-to-bars en je wilt polsflexibiliteit en grijpkracht ontwikkelen, gebruik dan een zachte greep.

Als je je afvraagt waarom dit belangrijk is, bedenk dan wat er gebeurt als je je vingers opent bij een pull-up: het maakt het makkelijker voor iedereen, behalve voor de persoon met de sterkste handen.

Ondersteun uw pols in de juiste positie

Wanneer je CrossFit grips gebruikt, worden je polsen in een neutrale positie gehouden. Dit voorkomt dat de pols naar achteren of naar voren buigt, wat pijn en blessures kan veroorzaken.

De houding van je handen bij pull-ups helpt ook om overbelasting blessures te voorkomen, omdat ze steun geven aan zowel je greep als je duimgewrichten.

Maak je geest vrij om je te concentreren op andere elementen van de beweging

Het laatste waar je aan moet denken is hoe je de stang moet vastpakken. Door CrossFit grips te gebruiken, kun je je concentreren op andere elementen van de beweging. Dit is vooral nuttig als je nieuw bent in CrossFit en de juiste vorm wil leren voordat je gewicht of reps toevoegt. Je kan je concentreren op je vorm, techniek, ademhaling en spierbewegingen zonder je zorgen te maken dat je je vastgrijpt aan een glibberige bar of dat je de bar laat vallen door bezwete handen!

De voordelen van CrossFit grips in het kort

Dus, als je op zoek bent naar een manier om uw CrossFit ervaring te verbeteren en naar het volgende niveau te brengen, overweeg dan het gebruik van CrossFit grips. Ze zullen je niet alleen helpen beter te presteren, maar ook het risico op blessures verminderen. Het beste deel over deze grips is dat ze gemakkelijk te gebruiken zijn en kunnen worden gedragen met elk type training. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu jouw paar!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €40,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.