Menu
0
Voor 20:00 besteld is dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf €40,-
Retourneren binnen 30 dagen
17Mei2022
Murph 2022 - de ultieme test

Murph 2022 - de ultieme test

Door: Fen-companyReacties: 0

Murph 2022 - de ultieme test

De Murph challenge, vernoemd naar LT. Michael P. Murphy (Navy SEAL), is één van de bekendste en meest gevreesde workouts uit de CrossFit community. Elk jaar tijdens de Amerikaanse dodenherdenking (Memorial Day) wordt deze workout wereldwijd volbracht om gesneuvelde soldaten te herdenken. 

De Murph Challenge is meer dan alleen een workout. Het is een traditie die ons een duwtje in de rug geeft, ons nederig maakt en ons hen laat eren die alles hebben opgeofferd voor onze vrijheid. Hoe kunnen we dat beter doen, dan door een fractie te voelen, van wat zij dagelijks doormaakten. 

- Een workout om nooit te vergeten -

Wil je de Murph challenge tot een succesvol einde volbrengen, dan moet je van alle markten thuis zijn. Het vergt namelijk niet alleen fysiek uithoudingsvermogen en kracht, maar ook een sterk mentaal uithoudingsvermogen. De Murph is namelijk een ware uitputtingsslag. Wij weten het nog, onze eerste Murph. We keken op tegen de vele herhalingen en daarbij onvermijdelijke verzuring, maar de support van de community en het volbrengen van de workout maakte het een workout om nooit te vergeten! 

Wat moet je allemaal doen

  • 1 mijl hardlopen (1,6 km)
  • 100 pull-ups
  • 200 push-ups
  • 300 air squats
  • 1 mijl hardlopen (1,6 km)

Wil je de Murph challenge volbrengen zoals het echt hoort? Dan moet je een gewichtsvest aan. De plate carrier van FEN, sleept je door deze challenge heen. De plate carrier onderscheidt zich van andere carriers, door zijn pasvorm en materiaal. De plate carrier van FEN is verstelbaar, zodat deze perfect op elk lichaam past. Een goede plate carrier, is net dat extra steuntje in jouw rug, dat ervoor kan zorgen dat jij de Murph volbrengt. 

Die eerste mijl hardlopen, begin je vol goede moed. Dat gaat nog best wel lekker. De eerste zoveel pull-ups zijn ook nog wel te doen. Zeker als je daarbij grips gebruikt. De grips van FEN zorgen ervoor dat jij gemakkelijker reps achter elkaar kunt doen. Als jij de Murph binnen één uur wilt halen, dan zijn goede grips onvermijdelijk. De grips van FEN onderscheiden zich door hun scherpe prijs kwaliteit verhouding.

Als die 100 pull-ups eindelijk in the pocket zijn, voel je jouw schouders al branden. Opgeven is geen optie. Er moeten nog 200 push-ups uitgedrukt worden. Gelukkig hebben je grips ervoor gezorgd dat je jouw handen nog redelijk ongeschonden op de harde grond kunt positioneren. Daar ga je: de eerste push-ups gaan nog best lekker. Maar dan: de verzuring verspreidt zich van je schouders naar je armen en je borst. Je kunt je misschien al niet meer voorstellen dat de Navy Seals dit als klein onderdeel van hun dagelijkse workout beschouwen. 

Vervolgens, als je bovenlichaam écht niet meer kan, ga je aan de slag met je onderlichaam. De 300 air squats zijn aan de beurt! Je bent er bijna… Geef niet op en let op je vorm: die hoek van 90 graden mag je niet verliezen! 

De verzuring is nu all over the place. Je benen voelen aan als spaghettislierten. De 1,6 kilometer die je dan nog moet rennen, voelt als een halve marathon. Jij kunt dit! Jij hebt jouw plate carrier zo versteld, dat je de plate carrier haast niet voelt zitten en jezelf volledig kunt focussen op het rennen. No pain, no gain! Nog even en dan zie je iedereen weer die jou aanmoedigt het uiterste uit jezelf te halen en de laatste 100 meter nog even alles te geven. 

Het gevoel dat je hebt, zodra je de workout volbracht hebt, maakt dat je zo gek bent om volgend jaar gewoon weer mee te doen. 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €40,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.